fbpx
luni, mai 27, 2024
spot_img

Minora în vârstă de 12 ani violată în mod repetat. Copila a rămas însărcinată

Citește Și

- Reclamă -
Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Oradea a dispus, miercuri, 14 februarie, arestarea preventivă a suspectului, pe o durată de 30 de zile.

Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent rezultă suspiciunea că inculpatul S.A., începând cu luna martie 2017, ar fi întreţinut in mod repetat relaţii sexuale cu minora in vârstă de 12 ani aflată în îngrijirea sa. Bărbatul ar fi ameninţat-o cu un cuţit, iar ca urmare a abuzurilor exercitate asupra sa, victima a rămas însarcinată.

„Pentru lamurirea situaţiei de fapt şi identificarea autorului au fost necesare multiple activităţi, inclusiv efectuarea unei expertize genetice. Actiunea penală a fost pusă în mişcare faţă de S.A. prin ordonanţa procurorului din data de 30.08.2017. În data de 31.08.2017 s-a dispus de către procuror măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore şi a fost prezentat la Judecătoria Oradea cu propunere de arestare preventivă, propunere respinsă de  judecătorul de drepturi si libertăţi.

- Reclamă -

După completarea materialului probator cu o expertiza genetică, în data de 13.02.2018, procurorul a formulat o nouă propunere de arestare a inculpatului S.A. În cursul zilei de 14.02.2018, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Oradea a dispus arestarea preventivă a lui S.A. pe o durată de 30 de zile”, se precizează într-un comunicat emis de Biroul de Presă din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Potrivit sursei citate „toate aceste activităţi reprezintă, conform Codului de procedură penală, etape ale procesului penal  care nu pot în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”.

sursa: adevarul.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Modificări WhatsApp: Utilizatorii spun că sunt scârbiți

Acum deținută de gigantul tech Meta, WhatsApp a anunțat recent unele dintre cele mai mari actualizări pentru iPhone și...