fbpx
joi, iunie 1, 2023

Minori din Ploiești cercetați penal pentru furturi și mărturie mincinoasă

Citește Și

- Advertisement -

La data de 24.06.2016, polițiști din cadrul Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei și Patrimoniului au finalizat cercetările în două cauze penale ce aveau ca obiect săvârșirea de infracțiuni de furt comise pe raza municipiului Ploiești, în zona Halelor Centale. Este vorba despre furtul a două telefoane mobile din buzunare, părțile vătămate în ambele cazuri fiind femei.

Din cercetări a rezultat că persoana bănuită de comiterea faptelor este un ploieștean de 17 ani. Menționăm că adolescentul era cercetat în stare de libertate sub control judiciar într-o cauză anterioară pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

- Advertisement -

Cercetările au fost extinse  și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de mărturie mincinoasă față de alți doi adolescenți, în vârstă de 16, respectiv 17 ani.

La finalizarea acestora, s-a propus întocmirea rechizitoriului și sesizarea instanței de judecată pentru săvârșirea infracțiunii de furt și furt calificat față de primul adolescent, iar față de ceilalți doi pentru mărturie mincinoasă.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta