fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

Mircea Cosma a revenit la conducerea PSD Prahova. Care este miza și de ce acum?!

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

cosma si savu - Ziarul INCOMODMircea Cosma a revenit, ieri, la conducerea Partidului Social Democrat Prahova. După ce în luna februarie a anului 2014 s-a autosuspendat din funcție, lăsându-l interimar pe Daniel Savu, ieri a anunțat că anulează decizia pe care a luat-o anul trecut și revine în fruntea social-democraților din județ. 

Interesant este de observat că decizia vine la doar câteva zile după ce interimar la șefia partidului a fost votat Liviu Dragnea. Daniel Savu, senatorul prahovean care i-a ținut locul lui Cosma s-a împotrivit candidaturii lui Dragnea, susținând-o pe Rovana Plumb. Ba mai mult, Savu, el însuși fost ofițer SRI, a intrat în atenția opiniei publice prin declarația pe care a avut-o înaintea alegerilor: a fost acuzat că încearcă să îl denigreze pe Dragnea, sugerând că este omul Serviciilor DNA și SRI, deși imediat după numirea lui Liviu Dragnea la conducere a încercat să dea o altă semnificație vorbelor sale. Detalii despre declarațiile făcute de Daniel Savu citiți aici!

- Reclamă -

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, l-a susținut pe Mircea Cosma să revină în funcție. În ultima perioadă, se observă o implicare tot mai mare de la București în organizația prahoveană, în contextul în care urmează alegerile pentru un nou președinte al organizației. Săptămâna trecută, același Codrin Ștefănescu a anunțat că se implica direct în organizarea acestor alegeri, lucru care nu i-a convenit lui Daniel Savu, care a declarat public că nu este de acord cu acest lucru.

Detalii aici:

Tensiuni în PSD Prahova! Replici dure între Daniel Savu și Codrin Ștefănescu, omul trimis de la centru să coordoneze alegerile din filială

- Reclamă -

Surse politice spun că se încearcă eliminarea lui Daniel Savu de la putere: în timp ce fostul ofițer SRI dorește ca la următoarele alegeri să fie numit președinte PSD Prahova, se pare că majoritatea edililor din județ, alături de șefi de la București, doresc ca cel care va prelua puterea de la Mircea Cosma să fie Cornel Nanu, primarul comunei Cornu.

Revenirea lui Mircea Cosma în fruntea organizației, imediat după numirea lui Liviu Dragnea la București, nu face altceva decât să confirme acest scenariu prin care se încearcă înlăturarea lui Daniel Savu din partid.

Momentan, Daniel Savu continuă să fie prim-vicepreședinte al PSD Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img