geoana la ploiesti

geoana la ploiestiPrezent în Ploiești pentru a inaugura Partidul Social Românesc, Mircea Geoană nu a ratat ocazia de a ataca “baronii locali” din Prahova.

Geoană a acceptat să comenteze condamnarea lui Liviu Dragnea, de astăzi, dar a sfârșit atacându-l pe Sebastian Ghiță. Pornind de la ideea că Liviu Dragnea trebuia să plece de tot din PSD, senatorul a amintit de faptul că, oficial, și Sebastian Ghiță a plecat din rândul social-democraților, dar, în ciuda acestui fapt, îl acuză că încă mai are influență în partid.

Întrebat dacă ar dori ca Mircea Cosma să se alăture PSRO, noului partid din care Mircea Geoană face parte, senatorul nu a ratat ocazia de a-l jigni pe președintele suspendat al Consiliului Județean Prahova, comparându-l cu un mamut din preistorie.

“Știți cum e, citeam zilele trecute o știre, undeva prin Siberia au descoperit intact, prin criogenare naturală, un mamut preistoric. În politica românească, glaciațiunea se întâmplă în timp ce noi facem conferință de presă la Ploiești. Speciile care nu mai sunt adaptate noii ere, nu au cum să supraviețuiască. Deci răspunsul este, evident, nu. E din altă eră.”, a declarat Mircea Geoană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here