Stațiile de metrou Tineretului și Eroii Revoluției au fost închise joi dimineață, după ce s-a simțit miros de fum în tunel, a informat Metrorex.

“Astăzi, 26 mai 2022, ora 4:45, în tunelul dintre staţiile Tineretului şi Eroii Revoluţiei, a fost sesizat miros de fum. Echipele de intervenţie Metrorex s-au prezentat imediat la faţa locului pentru remediere. Acestea au constatat deteriorarea (conturnarea) din cauza umidităţii şi a condiţiilor din tunel (praf, alte reziduuri) a unui izolator aflat între şina de alimentare cu energie şi calea de rulare. Personalul Metrorex a acţionat conform procedurilor şi a sesizat ISU. Ventilaţia a fost acţionată imediat în sistem de evacuare a fumului din tunel/staţie. In scop preventiv, ISU a hotărât închiderea celor două staţii până la remediere. După verificări, staţiile au fost redeschise”, a anunţat compania Metrorex.

Potrivit reprezentanților companiei, nu au fost blocate trenuri de metrou în tunel și nici nu au fost evacuați călători.

La această oră circulația trenurilor de metrou se desfășoară în condiții normale.

Incidentul vine la două zile după ce un incendiu a izbucnit la rama unui metrou din Capitală. 172 de persoane au fost evacuate, 25 de persoane au fost asistate medical și două persoane au fost transportate la spital atunci. Pompierii au intervenit la locul incidentului cu 20 de autospeciale de stingere, 39 de ambulanțe SMURD și Detașamentul Special de Salvatori. Călătorii au fost evacuați pe la stațiile Piața Romană, Universitate și Victoriei.

Vezi aici imagini de la incendiul de la metrou de acum două zile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here