Vladimir Șeler (53 de ani) din Valea Doftanei este căutat de patru zile de către localnici, salvamontiști și voluntari după ce a dispărut de acasă fără explicație. Bicileta sa a fost găsită la aproximativ jumătate de kilometru distanță de casă, într-o zonă greu accesibilă. Potrivit unor surse, Vladimir avea la el 100 de lei, iar o parte din bani i-a cheltuit pe bere și mâncare, la un magazin din localitate.

La solicitarea rudelor și a Poliției din Valea Doftanei, zece salvatori montani din cadrul SPJ Salvamont Prahova au pronit, joi 3 septembrie, într-o acțiune de căutare a bărbatului. Căutările s-au concentrat pe versantul în apropierea căruia a fost găsită abandonată bicicleta persoanei dispărute.

”Din păcate, în zona respectivă, nu am găsit persoana dispărută sau vreun indiciu care sa ne conducă la aceasta. Urmează ca poliția să desfășoare în continuare cercetările specifice, iar dacă prezența noastră va fi din nou solicitată, vom relua căutările”, a anunțat Salvamont Prahova pe pagina de Facebook.

La căutări au participat inclusiv volutari care s-au alăturat salvamontiștilor, dar și câini de urmă și rude ale bărbatului dispărut.

Salvatorii au scotocit pădurile din zone greu accesibile, zin zona Orjogoaia, dar și în zona unei cariere unde se aflp două grote, un loc preferat de Vladimir pe care îl frecventa des.

Oamenii care au fost pe urmele sale spun că în zona acestor grote erau urme prin iarbă, darsi o vatra de foc care părea folosită recent. Este foarte probabil ca cineva să fi trecut pe acolo în ultimele 2 zile.

Poliția, dar și rudele iau înconsiderare și o a doua variantă. Este posibil ca bărbatul să fi plecat din localitate cu o ocazie pe ruta Câmpina-Ploiești sau spre Brașov.

Vladimir lucrează în construcții și cunoaște foarte bine casele și cabanele de vacanță din zonele izolate din Valea Doftanei. Este posibil ca bărbatul să se fi ascuns într-una dintre aceste case, locuite doar la sfârșit de săptămână de către proprietari sau turiști care vin aici la sfârșit de săptămână.

Telefonul bărbatului este închis sau se afla într-o arie fara semnal (sunt foarte multe în acea zona).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here