parlament

Modificările Codului de procedură penală au fost votate de Camera Deputaților, în această seară. Camera este for legislativ final, astfel că modificările sunt finale. Modificările au trecut cu 175 de voturi pentru și 78 de voturi împotrivă. Un deputat s-a abţinut şi alţi trei nu au votat.

Deputaţii votează, luni, fiecare amendament al Codului de procedură penală din cele 327, liderul deputaţilor minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian, estimând că dezbaterile se vor prelungi după ora 24,00, scrie Agerpres.

Pambuccian a spus că în aceste condiţii ar fi necesară o şedinţă a Biroului permanent pentru aprobarea unui nou program de lucru.

Iniţial, deputaţii au decis prin vot ca amendamentele să fie votate în bloc, însă la cererea Opoziţiei s-a revenit asupra hotărârii, stabilindu-se vot asupra fiecărui amendament.

“Am o veste bună. Am reuşit să găsesc bunăvoinţă la colegii din Opoziţie şi vom vota fiecare amendament în parte”, a anunţat preşedintele de şedinţă, Gabriel Vlase, după o pauză de consultări între liderii grupurilor.

Camera Deputaţilor a început dezbaterile asupra modificărilor aduse Codului de procedură penală, Biroul permanent stabilind că votul final va fi dat tot în şedinţa de luni.

Comisia specială a adoptat, tot luni, raportul asupra acestor modificări.

sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here