Clipe de coșmar trăite de o ploieșteancă! Un moment de neatenție a făcut ca fetița acesteia, în vârstă de nouă ani, care se plimba cu bicicleta în Parcul OZN Ploiești, să dispară.

Speriată, femeia a sunat imediat la numărul unic de urgență 112. La fața locului s-au deplasat atât un echipaj al Poliției Prahova, cât și al Jandarmeriei.

Din fericire, potrivit IJJ Prahova, fetița a fost găsită de  jandarmi   în zona străzii Andrei Mureșanu.

”În data de 15.08.2020 orele 16.15, o mamă disperată  a anunțat prin S.N.U.A.U. 112 pierderea de sub supraveghere a fetiței de 9 ani, în zona Parcului OZN Ploiești, unde se afla la activități recreative, se  plimba cu bicicleta, depășind raza vizuală a mamei. Jandarmii au fost sesizați imediat ,s-au mobilizat exemplar și au găsit copilul  în zona străzii Andrei Mureșanu. Bucuria și aprecierea mamei speriate de incident a transmis sensibilitate si mândrie personală lucrătorilor jandarmi. Atragem atenția părinților responsabili să evite astfel de incidente și să apeleze cu încredere serviciul de urgență în cazul producerii unor evenimente similare”, ne-au declarat reprezentanții IJJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here