fbpx
duminică, mai 26, 2024
spot_img

Ploiești: Mort de 6 zile, rămas la morgă, pentru că angajații spitalului nu-i găsesc buletinul

Citește Și

- Reclamă -

Update 17.55: Managerul Spitalului Județean Ploiești, Bogdan Nica, a transmis că a luat legătura cu cei implicați și că se va implica în rezolvarea problemei.

Rudele unui bărbat care a decedat pe data 25 noiembrie nu-l pot îngropa din cauză că personalul de la Spitalul Județean Ploiești nu-i mai găsește buletinul. Fără actul de identitate al persoanei decedate, rudele nu pot obținele actele necesare pentru scoaterea de la morgă și înhumare. 

Bărbatul a murit la vârsta de 79 de ani. Era infectat cu Covid și avea și alte boli.

- Reclamă -

Rudele susțin cu tărie că avea buletinul și cardul de sănătate la el când a fost internat.

Conform protocolului, rudele au fost anunțate telefonic despre deces.

Când au venit însă să facă actele necesare și să scoată cadavrul de la morgă pentru a-l înhuma, li s-a spus că buletinul decedatului e de negăsit. La fel și cardul de sănătate.

- Reclamă -

Fratele meu a fost sunat de cei de la spital, pentru a fi anunțat de deces. Eu am fost sâmbătă acolo, mi-au fost date lucrurile personale, mai puțin buletinul și cardul de sănătate. 

Când i-am întrebat de buletin, doamnele de acolo, de la garderobă, mi-au spus că nu-l găsesc. 

Fără buletin, nu avem cum să facem niciun act. Stăm cu groapa făcută, așteaptă rudele. 

Ce vină avem noi? Ce fac acum? În situația în care suntem, mă duc să pierd cine știe câte zile pe la evidența populației, pe la ghișee? Sâmbătă am așteptat câteva ore să găsească buletinul. 

- Reclamă -

Duminică, niște paznici mi-au spus să vin miercuri, să fac o sesizare. Am sunat la DSP și mi-au spus că nu au legătură cu spitalul și că nu pot să sune în legătură cu această problemă„, ne-a spus unul dintre fiii bărbatului decedat.

Ziarul Incomod a contactat conducerea spitalului, urmând ca punctul de vedere al instituției să fie publicat imediat ce va fi transmis.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Spionul arestat pentru trădare organiza evenimente culturale cu tema: ”Spionul James Bond”

În zilele mai libere, când nu spiona obiective militare în Delta Dunării pentru ruși, ploieșteanul Alexandru Piscan organiza spectacole...