Cetățeanul srilankez, autorul unei crime care s-a petrecut chiar în seara de Crăciun la un abator din Prahova, nu a fost încă arestat preventiv. Agresorul a fost și el rănit grav în încăierarea care a precedat omorul. Victima este tot un cetățean din Sri Lanka. A murit din cauza unor răni la gât produse cu un satâr folosit în abator.

Srilankezul suspect de omor este internat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, încă din seara crimei. Acesta are o fractură deschisă la mână care necesită îngrijiri medicale ce nu pot fi oferite în regim de arest preventiv. Bărbatul este internat sub pază, iar din momentul în care medicii vor decide că poate fi externat, va fi preluat de polițiști și dus la audieri.

Pentru că fapta a fost comisă pe teritoriul României, cetățeanul din Sri Lanka va fi cercetat și judecat de o instanță românească.

Crima a avut loc la un abator din satul Nucşoara, comuna Poseşti, în seara de Crăciun. Potrivit unor surse, doi cetăţeni din Sri Lanka, angajaţi ai abatorului, s-au luat la bătaie, după ce au consumat excesiv băuturi alcoolice. Nu se ştie exact motivul disputei, pentru că toată cearta dintre cei doi bărbaţi s-a purtat în limba maternă, spun sursele citate.

Victima, un bărbat în vârstă de 40 de ani, a fost înjunghiată în gât şi a murit înainte ca medicii de la Ambulanţă să-i poată acorda primul ajutor. Se pare că arma crimei a fost un cuţit folosit în abator.

Agresorul este în vârstă de 48 de ani și era cunoscut printre colegii de muncă pentru ieșirile sale violente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here