fbpx
sâmbătă, septembrie 23, 2023
18.4 C
Ploiești
spot_img

Mucegai și carne fără documente la Halele Centrale. Ce au găsit inspectorii OPC la control. VIDEO + FOTO

Citește Și

- Reclamă -

Condiții deplorabile de depozitare și comercializare a cărnii la Halele Centrale din Ploiești – asta au găsit inspectorii OPC Prahova în timpul unui control efectuat astăzi. Controlul a început la piața de pește, iar neregulile nu au întârziat să apară. La primii comercianți controlați a fost găsit pește care se vedea că a fost decongelat, iar ulterior congelat din nou.

- Reclamă -

Comisarul Alexandru Cârdei, inspector al OPC Prahova, a explicat riscurile la care se supun oamenii care consumă astfel de produse.

Controlul a continuat în depozitele din subteranul Halelor Centrale, unde la un comerciant s-au găsit pești depozitați într-o camera frigorifică cu mucegai și cu pereți din care se desprindeau bucăți. Societatea riscă acum o amendă de 3.000 lei.

- Reclamă -

Dezastru s-a găsit și la unul din comercianții de carne de porc și vită. Carnea era depozitată grămadă, fără a fi ambalată sau fără a avea etichete. Cel mai probabil etichetele au fost îndepărtate pentru a nu se vedea data de expirare.

- Reclamă -

Și acest comerciant riscă o amendă de 4.000 lei.

Vezi mai jos galerie foto:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO – Președintele CJ Prahova despre poluarea din Ploiești: ”Suntem obișnuiți cu mirosul, ne bazăm pe OMV Petrom!”

Declarație șocantă a președintelui Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu.Încercând să le mulțumească reprezentanților OMV Petrom pentru cele 7...