UPDATE Poliția Prahova a anunțat că bărbatul a fost declarat decedat. Potrivit ISU Prahova, se pare că bărbatul a stat peste 40 de minute sub malul de pământ.

IMAGINI VIDEO din timpul intervenției la finalul articolului.

Pentru mai multe subiecte abonați-vă la canalul nostru de Youtube!

UPDATE ISU Prahova a transmis imagini de la locul intervenției:

UPDATE ISU Prahova anunță că bărbatul de 49 de ani a fost extras de sub malul de pământ și că au fost începute manevrele de resuscitare.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un muncitor a fost prins sub un mal de pământ în orașul Urlați, pe DJ 102 K, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova.

Potrivit sursei citate, bărbatul lucra la rețeaua de canalizare și se lucrează la stabilizarea malului concomitent cu extragerea victimei care este în stare de inconștiență.

“La data de 14 decembrie, în jurul orei 13.40 polițiștii orașului Urlați au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe o stradă din oraș, un mal de pământ s-ar fi surpat peste un muncitor, ce era angajat la societatea ce desfășura activități de instalare a conductei de canalizare.

În prezent bărbatul este acoperit cu pământ de la brâu în jos, echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova desfășoară activități de scoatere la suprafață a acestuia.”, a anunțat și Poliția Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here