fbpx
luni, mai 20, 2024
spot_img

Municipalitatea doarme, în timp ce ploieștenii continuă să fie victimele străzilor VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

lucrari judetean pericol 1 - Ziarul INCOMODReporterii Incomod v-au prezentat în urmă cu aproximativ o lună, un caz incredibil din zona trecerii de pietoni de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. O bătrână a fost victima lucrărilor nesemnalizate de la linia de tramvai. Aceasta a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe după ce s-a împiedicat de o denivelare formată fix pe trecerea de pietoni. 

Mai multe detalii despre acest caz AICI

- Reclamă -

Reporterii noștri au revenit în zona spitalului pentru a vedea dacă s-a luat vreo măsură în această privință și dacă au mai existat și alte victime. Într-adevăr situația s-a schimbat, din rău în.. mai rău. Este un adevărat calvar pentru pietonii care circulă în zonă. O dată ce au trecut peste obstacolul din mijlocul străzii, indiferent dacă s-au accidentat sau nu, pietonii se confruntă cu cealaltă problemă: asfaltul proaspăt turnat și noroiul. Martorii susțin că în continuare oamenii se accidentează după ce se împiedică pe trecerea de pietoni, noaptea pericolul fiind chiar mai mare.

Vă prezentăm mai jos imagini video de la trecerea de pietoni.

 

- Reclamă -

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Căutarea Google a primit o actualizare – Partea 1

Google a revoluționat căutarea vizuală, introducând o funcționalitate inovatoare care permite utilizatorilor să pună întrebări folosind videoclipuri. Aceasta le...
Sari la conținut