Încărcătorul unui pistol dintr-o secție de poliție din orașul Mihăilești, județul Giurgiu, a dispărut. Conducerea Inspectoratului Județean a dispus verificări după ce polițiștii din Mihăilești au semnalat lipsa încărcătorului, în urmă cu două zile.

Potrivit antena3.ro, este vorba despre un încărcător cu 17 gloanțe, ofițerul de serviciu fiind cel care a constatat lipsa echipamentului și a dat alerta. Pe 23 decembrie 2021 a fost ultima verificare a rastelului de la poliția din Mihăilești, Giurgiu.

Conform unor surse citate de presa locală, ar fi vorba despre un încărcător de pistol Beretta și cartușe de 9 mm, scrie sursazilei.ro.

„La data de 8 ianuarie a.c., personalul de serviciu din cadrul Poliţiei oraşului Mihăileşti a constatat lipsa unui încărcător de pistol. În baza sesizării, conducerea I.P.J Giurgiu a dispus efectuarea de verificări”, au transmis, luni, la solicitarea News.ro, oficialii IPJ Giurgiu.

Aceştia menţionează că în situaţia în care vor fi constatate fapte de natură disciplinară, în cauză vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here