Colonelul Burloi Gheorghe Marian, cel care timp de cinci ani a îndeplinit funcția de Inspector șef al ISU Prahova, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook ISU Prahova, de către colegii săi.

Funeraliile cu onoruri militare vor avea loc astăzi, 29 octombrie, începând cu ora 12:00, la Biserica „Sfântul Andrei” din municipiul Ploiești.

Redăm întregul mesaj transmis de ISU Prahova pe pagina de Facebook:

“Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Șerban Cantacuzino” al Județului Prahova a primit cu profundă tristețe vestea trecerii în neființă a celui care timp de 5 ani a îndeplinit funcția de Inspector șef al ISU Prahova, domnul 𝙘𝙤𝙡𝙤𝙣𝙚𝙡 (𝙧) 𝘽𝙐𝙍𝙇𝙊𝙄 𝙂𝙝𝙚𝙤𝙧𝙜𝙝𝙚 𝙈𝙖𝙧𝙞𝙖𝙣.
Născut la data de 08.08.1954, în localitatea Pogoanele, județul Buzău, a absolvit Școala de ofițeri – arma Pompieri, iar în data de 20.08.1976 a fost repartizat la Grupul de Pompieri al județului Prahova.
Pe parcursul întregii sale cariere militare s-a remarcat ca o persoană cu o gândire matură, cu o abilitate deosebită de a găsi soluții rapide în diferite situații și cu o bună capacitate de relaționare interumană, a dat dovată de tact și fermitate în raporturile de serviciu, de responsabilitate față de sarcinile și misiunile încredințate.
Ca urmare a rezultatelor pozitive obținute pe timpul îndeplinirii funcțiilor de ofițer, dar și pe parcursul misiunilor desfășurate, în luna august a anului 2004 a fost numit în funcția de Inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Șerban Cantacuzino” al județului Prahova.
Cu dragoste pentru arma pompieri, a făcut cinste uniformei militare timp de 33 de ani.
Funeraliile cu onoruri militare vor avea loc sâmbătă, 29 octombrie, începând cu ora 12:00, la Biserica „Sfântul Andrei” situată pe str. Andrei Mureșanu din municipiul Ploiești.
Ne exprimăm întreaga compasiune și adresăm sincere condoleanțe familiei îndoliate și tuturor celor care l-au iubit și apreciat pe 𝙘𝙤𝙡𝙤𝙣𝙚𝙡𝙪𝙡 (𝙧) 𝘽𝙐𝙍𝙇𝙊𝙄 𝙂𝙝𝙚𝙤𝙧𝙜𝙝𝙚 𝙈𝙖𝙧𝙞𝙖𝙣.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here