Surse din mediul politic prahovean spun că Ciprian Stătescu, fostul primar condamnat al orașului Băicoi, care a fost suspendat din funcție, și-ar pregăti mutarea de la Partidul Național Liberal la Partidul Social Democrat. Zvonurile au apărut în contextul în care Ciprian Stătescu a fost văzut în ultima vreme la mai multe evenimente alături de social-democrați. Contactat de reporterii ziarului Incomod pentru un punct de vedere, Stătescu a declarat că nu intenționează să schimbe partidul, dar a recunoscut că a participat la acele evenimente alături de PSD.

“Este o simplă prezență a mea la diverse evenimente cu oameni care îmi mai dau și mie “bună ziua”, că știți cum e, în momentul în care nu mai ești în funcție, nu mai te bagă chiar toată lumea în seamă. Eu nu mai reprezint un interes din punct de vedere politic, pentru că știți trecutul meu, am fost suspendat, condamnat, împachetat bine, poate doar ca influență printre cetățeni să mai reprezint ceva. Nu prea mai activez în politică. Sincer să fiu, mi-a plăcut ideea domnului Cosma de a amplasa câteva busturi pe ici, pe colo și sunt discuții acum să găsim în arhive niște date istorice despre orașul Băicoi, ca să putem să scoatem o carte și despre Băicoi. Noi chiar dacă am avut niște clinciuri politice de-a lungul timpului, diverse divergențe, diferențe de opinii, relația între noi a fost una ok și sper să rămână în continuare la fel. Și cu cei de la PNL sunt în relații foarte bune.”, a declarat Ciprian Stătescu, adăugând că în continuare este membru PNL.

Întrebat dacă la alegerile din 2020 va încerca din nou să obțină un mandat de primar în orașul Băicoi, Ciprian Stătescu a declarat:

“Nu știu, să vedem cum stăm, poate cel care este acum după mine va avea rezultate mai bune și atunci trebuie să fii tâmpit să îți șifonezi imaginea într-o campanie electorală. Știți cum e, orice campanie sau orice funcție înaltă uzează și imaginea și multe altele. Deocamdată, într-adevăr am fost văzut cu domnul Cosma și la întâlnirea cu doamna Sevil Shhaideh și la Conpet când s-a dezvelit bustul lui Anghel Saligny, da, am fost acolo, dar am fost la discuții, am participat, dar am participat și înainte. Eram la PDL și am luat fonduri de la USL când am băgat canalizare și apă la Băicoi pe fonduri de la Ministerul Dezvoltării. Este prematur să vorbim despre ce voi face peste trei ani sau peste trei luni.”, a explicat Ciprian Stătescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here