Dacă vă întrebați, și știu că vă întrebați, cum de s-a răcit așa brusc vremea și chiar de la începutul lui septembrie, explicația este complicată.

Mai multe persoane care fac parte din Grupul Național al Paranormalilor Conspiraționiști Români (GNPCR) ne-a trimis o scrisoare la redacție care, dacă s-ar dovedi adevărată, ar produce un veritabil cutremur în administrația locală. Redăm mai jos epistola celor de la GNPCR păstrându-ne totuși rezervele de rigoare:

”Dragă redacție,

Noi, membrii Grupului Național al Paranormalilor Conspiraționiști Români (GNPCR) ținem să vă aducem la cunoștință o situație de o gravitate planetară, situație ce afectează bunul mers al orașului Ploiești. Aceiași situație se regăsește și în alte orașe ale țării, dar nu le vom pomeni aici.

Desigur că ați observat că nici nu s-a făcut bine septembrie și deja vremea s-a răcit considerabil provocând disconfort populației la nivelul solului, subsolului cât și al aerului. Nu este vorba nici de încălzirea globală, nici de răcirea planetară. Pur și simplu, persoane din conducerea Primăriei Ploiești, cu funcții de conducere la cel mai înalt nivel, au achiziționat de la o bază secretă din Rusia o armă meteorologică făcută în laboratoarele NASA cu sprijin rusesc, chinez, japonez și congolez. (de ce congolez, nu știm încă, dar vom afla). Arma a fost închiriată la prețul a două autobuze sau tramvaie noi pe lună și va fi folosită în lunile septembrie și octombrie pentru a provoca un val de frig pe teritoriul orașului. Se pare că arma este folosită pentru a ucide coloniile de țânțari și muște care, dacă ar fi lăsate să se desfășoare în mediul climateric nealterat, ar produce pagube de imagine primăriei.

Arma este mascată în automatele de vânzare a biletelor TCE și este folosită noaptea. De aceea în Ploiești există un disconfort olfactiv, din cauza armei, dar lor le convine că lumea dă vina pe rafinăriile din jurul Ploieștiului.

Cei care au intermediat această afacere sunt primarul Dobre, reptilian de clasa a III din dinastia Gorgonilor, viceprimarul Cristian Ganea, șerpilian de clasa a IV-a din dinastia Hermes retrograd Mercur și viceprimarul George Pană, un om acolo. Protocolul a fost semnat în august 2017 la baza secretă a NASA-CIA-FSB-TCE situată sub shaormeria de pe strada Gheorghe Lazăr.

Avem aceste informații de la un reptilian rebel care vrea să aducă dreptatea și libertatea în univers. Trăiască Lupul Gri!

Semnat: Comitetul Director Orto, Meta și Para Planetar al  GNPCR.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here