Domiciliul lui Marin Tudorica din Câmpina

Neconcordanțe în declarația de avere a șefului Poliția Sinaia, greu de justificat. Vila în care locuiește Marin Tudorică, situată într-un cartier select din Câmpina, apare în declarația de avere a acestuia, însă anul dobândirii imobilului este diferit în declarația din 2014 față de cea din 2015. Conform declarației de avere din 2014, semnată de Marin Tudorică, la capitolul 2 – Clădiri sunt trecute un apartament situat în Câmpina, cumpărat în anul 1995 și un imobil în construcție, situat tot în Câmpina, iar la anul dobândirii este menționat 2011.

Acest imobil în construcție este identificat la categoria 2, deci casă de locuit. Ciudat este că în declarația din 2015 apare o modificare în ceea ce privește anul cumpărării acestei vile, astfel că, la același capitol „Clădiri”, imobilul în construcție s-a transformat într-o construcție în suprafață de 236 mp, cu anul dobâdirii 2014. Construcția este de fapt vila cu etaj și mansardă unde miercuri procurorii DNA au făcut percheziții în dosarul în care Tudorică este acuzat de fapte de corupție (luare de mită, trafic de influență). Puțin știu că această vilă se află într-un cartier nou înființat în oraș și care are o destinație specială. Aici au fost acordate tinerilor sub 35 de ani, de către Primăria Câmpina, parcele de teren conform legii 15/2003. Surprinzător este și faptul că veniturile declarate de Tudorică în mod oficial i-ar fi permis cu greu să-și construiască o asemenea vilă impunătoare, cu parter, etaj și mansardă, doar din salariul său, e adevărat de aproximativ 5.000 de lei pe lună.

Verificând declarațiile de venit din ultimii doi ani, nu am putut identifica niciun credit la bancă și niciun alt ajutor financiar venit din partea unor rude sau prieteni, doar un card de cumpărături în valoare de 20.000 lei. Dacă este să ne luăm după declarația de avere, practic șeful Poliției Sinaia și-a construit o vilă cu finisaje de lux, în suprafață de 236 mp, doar din salariul său și al soției. Este de luat în calcul și vânzarea unui autoturism Mercedes pe care Tudorică a luat 10.700 de euro, dar suma este mult prea mică pentru a acoperi valoarea casei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here