fbpx
sâmbătă, septembrie 23, 2023
24.9 C
Ploiești
spot_img

Negocierile dintre sindicatul TCE și autorități au eșuat. VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

Scandalul continuă la societatea Transport Călători Express S.A., întrucât în urma medierii de la ITM nu s-a găsit nicio soluție pentru a fi aplanat conflictul dintre salariați și autorități! Reprezentanții sindicatului așteaptă acum să vadă dacă pe ordinea de zi a ședinței de consiliu local de vineri vor fi introduse și rapoartele întocmite de conducerea TCE și dacă li se vor da sumele de bani necesare pentru ca operatorul de transport să iasă din impasul financiar în care se află.

În funcție de cum vor decurge evenimentele la ședința de vineri, reprezentanții sindicatului vor decide, alături de angajați, dacă vor opri complet transportul. Ion Mișcă, liderul sindicatului reprezentativ al TCE a declarat că dacă aleșii locali nu vor decide vineri ca societatea să primească banii pe care îi cere, luni vor fi demarate procedurile pentru grevă generală.

- Reclamă -

Vezi mai jos video:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO – Președintele CJ Prahova despre poluarea din Ploiești: ”Suntem obișnuiți cu mirosul, ne bazăm pe OMV Petrom!”

Declarație șocantă a președintelui Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu.Încercând să le mulțumească reprezentanților OMV Petrom pentru cele 7...