Cântărețul Nelu Ploieșteanu este în stare gravă internat la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. 

Jurnalista Mara Bănică a postat pe facebook informații despre starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu.

„În urmă cu 2 minute am închis telefonul cu una dintre fiicele lui nea Nelu Ploieşteanu. Este intubat în stare extrem de gravă, bolnav de Covid, cu o saturaţie de 50% şi cu plămânii afectaţi în proporţie de 70%. Acest mesaj este un strigăt disperat al familiei către medicii de la Floreasca, care în ultimele 24 de ore, stresaţi şi obosiţi pe bună dreptate, nu au găsit calea de a comunica cu fiica artistului, Aneta. În astfel de momente, în care părintele tău se luptă pentru fiecare respiraţie, ai vrea să dai viaţă de la tine, doar că să trăiască. Dragi cadre medicale, vă e greu de un an de zile în lupta voastră continuă. Dar puţină empatie şi o vorbă bună pot schimba enorm starea unui om. Vă mulţumesc”, a scris Mara Bănică pe facebook.

Nelu Ploieșteanu, pe numele său real Ion Dumitrache, este de fel din comuna Ciorani, Prahova, iar în prezent locuiește în București. Lăutarul cântă la acordeon încă de la vârsta de șase ani, iar la vârsta de 17 ani a cântat pentru prima dată pe bani, la o nuntă. De-a lungul anilor a învățat să cânte și la pian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here