Un cititor al ziarului Incomod ne-a trimis un mesaj prin care scoate la iveală nereguli grave care s-ar fi întâmplat duminică, în ziua votului, la o secție de votare din comuna Letca Nouă, județul Giurgiu.

Iată ce ne spune cititorul:

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

“În comuna LETCA Noua, Giurgiu, s-au întâmplat lucruri foarte dubioase în ziua alegerilor:
– Au intrat zeci de persoane însoțite în cabina de vot, chiar și când nu era neapărat nevoie, iar președintele închidea ochii și le lăsa să facă ce vor.
– La poarta secției de votare au stat toată ziua câteva găști de tineri care le arătau oamenilor semnul electoral pe care să pună ștampila…
– Oamenii veneau puhoaie spre secție (fiind în interior, nu știu ce mijloc de transport foloseau, dar e prea mare coincidența să ajungă toți în același timp, și nici nu cred ca și-au dat întâlnire la colț de stradă să vină însoțiți, ca la grădiniță).
– Președintele BESV a denigrat imaginea candidatului PNL în fața cetățenilor.
– Candidatul PSD s-a poziționat în fața urnelor de votare, să îndrume oamenii unde să pună ștampila și îi ajuta să pună buletinele de vot în urne.
– S-au făcut nenumărate sesizări atât telefonic, cât și în scris către președintele secției de votare, care refuza să dea nr. de înregistrare.
– Din cauza haosului creat și a însoțitorilor în cabina de vot (la care a asistat și procuroarea din zonă) secția a fost închisă pentru circa 30-40 min, însă după reluarea activității și plecarea dnei procuror s-a reinstalat DEZordinea.
– Poliția s-a prezentat la sesizări, însă nu știu ce glumă bună le-a spus președintele ofițerilor, fiindcă au discutat și râs o bună bucată de vreme lângă mașina de poliție, iar situația nu s-a schimbat deloc în bine.”, este mesajul transmis de cititorul nostru.

N.R. Ziarul Incomod a solicitat un punct de vedere Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu referitor la această situație, punct de vedere care va fi publicat de cum îl vom primi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here