Ziarul Incomod a prezentat de-a lungul timpului mai multe nereguli observate în trafic la autobuzele și autocarele firmei de transport DST, care este controlată de politicianul PSD Dan Șepși. A fost și cazul unui articol de ieri, când un cititor ne-a trimis mai multe fotografii cu un autobuz DST cu defecțiuni tehnice, care lăsa în urma lui o dâră groasă de fum.

Vezi imaginile aici!

În urma articolului, un alt cititor al ziarului Incomod a reacționat și a scos la iveală alte nereguli grave despre firma de transport persoane.

“Numai unul? …..până de curând am fost angajat Johnson în zona industrială…. aveam transport asigurat de DST. Erau toate autobuzele muci, nu se închidea ușa, la altele mai avea un pic și ieșea sârma prin anvelope, asta pe timp de iarnă, altele aveau toate scaunele rupte… De 7 ani cât timp am călătorit forțat de nevoie cu DST numai un singur autocar, unul albastru, mai nou, care a apărut cam acum un an și ceva, prin 2014, era bun. În rest, numai derăpănături, am rămas blocați pe DN1 de zeci de ori că le-a fiert motorul. Altul a rămas fără frâne… și așa mai departe.”, scrie cititorul în mesajul său.

Citește și:

Șoferii firmei DST sunt certați cu regulile de circulație-GALERIE FOTO

Microbuzele DST, pericole pentru cetățeni?! (VIDEO)

Încă un șofer DST chemat la sediul Poliției după ce a încurcat traficul din Ploiești

Conducător al firmei DST, chemat la Poliție după sesizarea unor nereguli de către ziarul Incomod

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here