fbpx
miercuri, octombrie 4, 2023
22.7 C
Ploiești
spot_img

Nereguli la linia de tramvai 101. Se cere expertiză tehnică asupra lucrării. VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

Continuă suspiciunile că lucrările la linia de tramvai 101 nu au fost făcute cum trebuie! Primarul Adrian Dobre va cere o expertiză tehnică pentru tronsonul cuprins între parcul Mihai Viteazul și Halele Centrale, unde se observă că șina este tocită doar pe o treime din suprafață, ceea ce înseamnă că roata nu calcă pe toată șina. Vezi video aici!

Adrian Dobre spune că pericolul asupra călătorilor nu este unul mare, însă, consecințele acestui fapt sunt unele de ordin financiar. Societatea Transport Călători Express este nevoită să facă mai des reparații la materialul rulant. Expertiza trebuie făcută cât mai repede pentru ca, în cazul confirmării acestor suspiciuni, constructorul să fie cel care repară problemele gratuit, cât timp lucrarea este încă în garanție. În plus, se dorește rezolvarea acestei probleme înainte ca sezonul rece să revină.

- Reclamă -

Mai mult decât atât, dacă circulația tramvaiului este întreruptă din nou, acest lucru va determina costuri suplimentare pentru TCE, care va fi nevoită să înlocuiască din nou tramvaiele cu autobuze pe acel traseu.

Vezi video mai jos:

 

- Reclamă -

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un bărbat a atacat mascații de la SAS cu maceta. A fost încătușat si coborât pe brațe, pe scări

Polițiștii din București au fost nevoiți să intervină în forță pentru anihilarea unui individ extrem de violent care refuza...