Peste 1.700 de persoane așteaptă deschiderea noului centru de vaccinare de la Vălenii de Munte pentru a se putea vaccina anti-COVID. Prefectura Prahova a transmis, însă, că centrul nu poate fi deschis din cauza lipsei de personal medical.

“După închiderea centrului de vaccinare din cadrul Spitalului Orășenesc Vălenii de Munte, 1.717 persoane urmează a fi redirecționate către alte centre de profil din Prahova. Autoritățile locale au făcut toate demersurile premergătoare deschiderii unui nou centru de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 în Vălenii de Munte, dar din cauza lipsei personalului medical, acest punct de vaccinare nu poate fi operaționalizat.”, a transmis Prefectura Prahova.

Instituția face apel către medici să se alăture acestei campanii de vaccinare și precizează că cei care o fac au posibilitatea să câștige venituri suplimentare de până la 15.000 lei pe lună.

“Pentru deschiderea noului centru din Vălenii de Munte este nevoie de medici specialiști care să asigure coordonarea și monitorizarea activității de imunizare.

Cei interesați sunt rugați să apeleze numărul de telefon 0753.930.252, pus la dispoziție de către Instituția Prefectului județului Prahova pentru a sprijini autoritățile locale.”, a mai transmis Prefectura Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here