Nicolae Alexandri a devenit membru al PSD Ploiești. Actualul director al TCE a fost unul dintre cei importanți membri ai PNL Prahova. A demisionat din PNL în luna mai a acestui an. 

Nicolae Alexandri a fost unul dintre cei mai vechi membri PNL. De-a lungul timpului, a deținut mai multe funcții de conducere în organizația din Ploiești. dar și în filiala Prahova a partidului.

A fost, de asemenea, om de bază în campania electorală pentru actualul primar Adrian Dobre, beneficiind de capital electoraj major, în special în zona de sud a orașului Ploiești.

Nicolae Alexandri și-a dat demisia din PNL în luna mai a acestui an, având nemulțumiri atât în ceea ce privește activitatea politică a partidului, cât și modul în care primarul Adrian Dobre conduce Primăria Ploiești și abordează problemele grave cu care se confrunță cetățenii orașului.

 

La 7 luni de la demisia din PNL, Nicolae Alexandri s-a înscris în PSD Ploiești.

Am depus o adeziune la PSD, aștept să fie validată. Este o opțiune politică a mea de ultim moment. care nu are legătură cu ceea am făcut până acum. Am făcut politică de ani de zile și am ajuns la concluzia că PSD a rămas singurul partid care nu doar vorbește, ci și face“, ne-a declarat Nicolae Alexandri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here