Nicoleta Crăciunoiu, fosta șefă a Direcției Economice din cadrul Primăriei Ploiești, a contestat dispoziția prin care primarul Adrian Dobre a mutat-o în cadrul unei alte Direcții! Reamintim că acest lucru s-a întâmplat la începutul lunii octombrie, când printr-o dispoziție primarul Adrian Dobre a mutat-o pe Nicoleta Crăciunoiu la Direcția Relații Internaționale.

Nicoleta Crăciunoiu a confirmat pentru ziarul Incomod că a depus plângere prealabilă către primar pentru decizia pe care acesta a luat-o.

“Am depus plângere prealabilă la primar. În 30 de zile trebuie să îmi dea răspuns la plângerea prealabilă și după aceea mă adresez instanței de contencios, dacă nu procedează la revocare”, a declarat Nicoleta Crăciunoiu pentru ziarul Incomod.

Reamintim că Nicoleta Crăciunoiu a susținut concurs pentru postul de la Direcția Economică și că în trecut a mai fost mutată din funcție, atât de fostul primar Andrei Volosevici, cât și de fostul primar, Iulian Bădescu, iar în ambele cazuri după ce a atacat în instanță deciziile s-a întors în funcția de la Direcția Economică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here