Este scandal monstru în primăria Ploiești, după ce primarul liberal Adrian Dobre a detașat-o din nou pe Nicoleta Crăciunoiu (foto sus) de la conducerea Direcției Economice a primăriei. De data aceasta, Crăciunoiu ar fi fost mutată la Direcția Patrimoniu.

Potrivit unor surse din administrație, primarul Adrian Dobre a detașat-o pe Nicoleta Crăciunoiu de la Direcția Economică pentru că refuza să aprobe anumite plăți ale municipalității pe care aceasta le considera nelegale.

Surse din primărie susțin că joi, 14 mai, a fost un scandal monstru după ce, în urma discuțiilor aprinse dintre Nicoleta Crăciunoiu și Adrian Dobre în biroul celui din urmă, acesteia i s-ar fi făcut rău și i-ar fi cerut să cheme o salvare. Aceleași surse spun că primarul ar fi refuzat să facă acest lucru, spunând “aici nu e spital, aici sunteți la muncă”.

De altfel, vineri, 15 mai, potrivit acelorași surse, Nicoleta Crăciunoiu nu s-a prezentat la serviciu, fiind în concediu medical.

Reamintim că în trecut Adrian Dobre a mai detașat-o pe Nicoleta Crăciunoiu de la conducerea Direcției Economice, tot într-o perioadă când aceasta refuza să aprobe plăți pe care le considera nelegale. Ulterior, Crăciunoiu a atacat detașarea emisă de primar în instanță, a câștigat procesul și s-a reîntors în funcție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here