Nicușor Dan, președintele Uniunii Salvați România, a declarat miercuri 26 octombrie că la alegerile din decembrie 2016 românii au de ales între a îl avea premier pe Dacian Cioloș sau pe Liviu Dragnea.

Întrebat dacă va susține miniștrii din actualul guvern după alegeri chiar dacă nu au venit în USR, Nicușor Dan a răspuns: “Nu vom negocia poziții, vom negocia exclusiv cu Dacian Cioloș nu vom cere locuri de miniștri, îl vom lăsa să aleagă pe partea noastră de Guvern. Vom negocia exclusiv programul”.

“Premierul României după alegerile din decembrie va fi Dacian Cioloș sau Liviu Dragnea. Asta este alegerea pe care românii au să o facă la alegerile din decembrie 2016. Noi considerăm că ar fi un dezastru ca în urma alegerilor premierul să fie domnul Dragnea, nu doar că ar fi rușinos – singura țară din UE condusă de un condamnat penal, mai important – guvernare națională sau locală a PSD este legată de sărăcie. Sărăcia este strâns legată de baronizarea județelor din România. Domnul Dragnea este cel mai bun exemplu pentru acest fenomen – conduce cel mai sărac județ din România în timp ce averea dumnealui a continuat să crească în paralel. Avem o alegere între o teleormanizare a României și o Românie modernă europeană, între sărăcie și un drum către prosperitate și normalitate” a declarat Nicușor Dan în cadrul unei conferințe de presă.

sursa: hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here