Două accidente rutiere au avut loc noaptea trecută în Prahova, unul pe DN1B, în localitatea Valea Călugărească, unde un motociclist a fost lovit de o maşină, iar celălalt în Vărbilău, unde un pieton a fost lovit de maşină când traversa neregulamentar strada.

Motociclist lovit de maşină în Valea Călugărească

Din primele verificări, un motociclist în vârstă de 31 de ani care se deplasa în Valea Călugărească, pe sensul de mers Buzău către Ploiești, pe banda numărul doi, posibil pe fondul depășirii neregulamentare a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani care circula în același direcție, pe aceeași bandă.

În urma evenimentului rutier, motociclistul a fost transportat la spital pentru investigații medicale. Rezultatul testarii cu aparatul etilotest a fost negativ în cazul ambilor conducători.

Pieton lovit de maşină când traversa neregulamentar

Din primele cercetări, un conducător auto în vârstă de 29 de ani care se deplasa în localitatea Vărbilău, din direcția Slănic către Plopeni, ar fi surprins și accidentat un bărbat de 53 de ani care s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii.

În urma evenimentului rutier, pietonul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ în cazul conducătorului auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here