După publicarea articolului Clipe de coșmar pentru o femeie care și-a dus tatăl la Spitalul Județean: ”Mi-a spus să îl împărtășesc înainte de operație”, o cititoare a ziarului nostru aduce acuzații grave la adresa unui doctor din cadrul unității spitalicești, cât și la condițiile din spital.

Ca și în cazul ploieștencei care a trăit o adevărată dramă după ce și-a dus tatăl la UPU și medicul i-a spus că trebuie să îl opereze pentru a vedea ce diagnostic are, cu riscul să decedeze, același medic Drilea intră acum în atenția opiniei publice printr-un alt caz. Potrivit mărturisirilor făcute de cele două femei, se pare că medicul Drilea ar obișnui să își dea cu părerea în ceea ce privește diagnosticul pacienților, ulterior spunându-le că există riscul să moară. În ambele cazuri, femeile povestesc cum au mers ulterior la control în alte unități medicale, diagnosticul fiind cu totul altul.

Vă prezentăm mai jos postarea integrală, cât și fotografii realizate de un pacient în interiorul Spitalului Județean de Urgență Ploiești:

SOCANT sau nu , pe data de 10 am fost internata( la JUDETEAN) cu diagnosticul (primul , de altfel )de „Colica biliara ” (trimisa de la CLINICA LOTUS, de dr de medicina interna ) !!! si eu acuzam „ABDOMEN ACUT ” ! cum si au dat seama ?! pai simplu…mi au dat vreo 2-3 pumni in spate ! am ramas oripilata … ! Ajunge doctorul Drilea . Ma examineaza . „APENDICITA- la ecografie se vede un lichid , probabil s a spart acolo , pe undeva . Daca nu se interneaza , pleaca pe propriul risc , poate sa moara . ” BUN ! dupa cateva sedinte de plans , tipete , urlete , lupte duse cu mama ( nu vroiam sa raman , ma ingrozea doar faptul ca niste DOCTORI nu reusesc sa mi zica CE AM DE FAPT ) , am ramas , m am internat . Am stat 3 zile in spital AIUREA, in miros , in jeg ! Puteam sa fac hepatita . Au urmat alte investigatii. INUTILE si alea .” D-ra , dar nu va doare si piciorul stang ? dar greturi aveti ? ” . NU , ma durea fix unde le spusesem. Ei incercau sa ma faca sa par nebuna. Am ajuns si la ginecologie . ECOGRAF ? nu . Ustensile ? vechi de cand eram mamaie fecioara . Cum mi-a facut controlul ? cu mana . M-au calmat , nu am nimic . BRANULA in mana . DE CE ?! pai nici macar ei nu stiau ! Am iesit din spital ! ceva , nu mi dadea pace . M am reintors la LOTUS , la ginecolog. Era sa mi da sufletul pe masa aia , cand am auzit ce mi s a spus . Aveam infectie . mi au dat tratament .. Si uite asa cu ajutorul domnului Drilea au facut ai mei economie 3 zile acasa , ( de mancare , ca de bani …i au umplut buzunarele si lui si asistentelor ) . Mi -e scarba . ASTIA in loc sa te ajute, te omoara !.

Dacă aveți alte informații sau sesizări, ne puteți scrie pe adresa redacției: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here