Foto cu caracter ilustrativ

O femeie de 46 de ani din Slănic a fost găsită moartă pe un teren din apropierea casei sale, după ce a fost bătută de concubinul pe care intenționa să-l părăsească. La ora actuală, nu este clar dacă femeia a murit din cauza loviturilor aplicate de bărbat.

Cei doi erau cunoscuți ca fiind consumatori de alcool și, potrivit unor surse apropiate anchetei, marți seară, 1 februarie, au băut amândoi o cantitate mare de băuturi alcoolice. Între cei doi a izbucnit un conflict și s-au luat la bătaie, iar bărbatul a folosit o scândură cu care a lovit-o în repetate rânduri pe spate și pe brațe. Deși loviturile au fost puternice, nu este clar dacă acestea i-au cauzat moartea femeii.

Aceasta l-a amenințat că îl părăsește și au ieșit amândoi din locuință, iar pe un teren din apropierea casei femeia a picat din piciore și a murit.

Ulterior bărbatul a mers la mama femeii, i-a spus că fiica sa zace moartă pe un câmp și că el intenționează să se sinucidă întrucât nu poate trăi fără ea. A fugit și a fost prins de polițiști miercuri după-amiază, 2 februarie, în zona Schiulești.

La ora actuală bărbatul este în custodia poliției, fiind acuzat momentan de violență în familie. Rămâne de văzut dacă va fi reținut și dacă va fi acuzat și de omor, în momentul în care se va stabili dacă decesul a survenit din cauza consumului de alcool sau a loviturilor primite de femeie. Aceasta nu avea lovituri în zona capului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here