fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

Noi detalii în cazul femeii găsite moartă după ce a fost bătută de concubin

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

O femeie de 46 de ani din Slănic a fost găsită moartă pe un teren din apropierea casei sale, după ce a fost bătută de concubinul pe care intenționa să-l părăsească. La ora actuală, nu este clar dacă femeia a murit din cauza loviturilor aplicate de bărbat.

Cei doi erau cunoscuți ca fiind consumatori de alcool și, potrivit unor surse apropiate anchetei, marți seară, 1 februarie, au băut amândoi o cantitate mare de băuturi alcoolice. Între cei doi a izbucnit un conflict și s-au luat la bătaie, iar bărbatul a folosit o scândură cu care a lovit-o în repetate rânduri pe spate și pe brațe. Deși loviturile au fost puternice, nu este clar dacă acestea i-au cauzat moartea femeii.

- Reclamă -

Aceasta l-a amenințat că îl părăsește și au ieșit amândoi din locuință, iar pe un teren din apropierea casei femeia a picat din piciore și a murit.

Ulterior bărbatul a mers la mama femeii, i-a spus că fiica sa zace moartă pe un câmp și că el intenționează să se sinucidă întrucât nu poate trăi fără ea. A fugit și a fost prins de polițiști miercuri după-amiază, 2 februarie, în zona Schiulești.

La ora actuală bărbatul este în custodia poliției, fiind acuzat momentan de violență în familie. Rămâne de văzut dacă va fi reținut și dacă va fi acuzat și de omor, în momentul în care se va stabili dacă decesul a survenit din cauza consumului de alcool sau a loviturilor primite de femeie. Aceasta nu avea lovituri în zona capului.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut