Ies la iveală noi detalii incredibile despre cazul copilului de doi ani bătut crunt de mamă! Reporterii noștri au discutat cu mai multe persoane din cadrul familiei tatălui care au oferit noi informații despre acest caz. Vezi aici imaginile cu mama în timp ce își bate cu cruzime copilul!

Potrivit persoanelor cu care au discutat reporterii noștri, pe data de 15 octombrie, avocata bărbatului a trimis prin fax la Poliția Bucov o plângere împotriva femeii (foto jos), privind relele tratamente pe care i le aplica minorului. Familia bărbatului a povestit că la câteva minute de la acest moment, mama copilului l-a sunat pe bărbat să-i facă scandal și s-a dus la el acasă, unde i-a spus că un polițist pe nume Nicu, de la Bucov, i-a spus că i-a făcut plângere penală. Avocata l-a sunat apoi pe șeful postului de la Blejoi, de care aparține postul de la Bucov, iar acesta i-ar fi spus că faxul nici nu fusese încă înregistrat, acest lucru urmând să se întâmple dimineața următoare.

Astăzi, reporterii Incomod au solicitat un punct de vedere despre acest caz Poliției Prahova, iar reprezentanții IJP au comunicat că nu a fost depusă nicio astfel de plângere până la acest moment, deși faxul este trimis la Poliția Bucov de o săptămână.

După publicarea imaginilor, reprezentanții Poliției Prahova s-au sesizat, au deschis un dosar penal și i-au contactat pe reporterii Incomod pentru a ne solicita să le punem la dispoziție înregistrările complete, pentru a se lua măsurile care se impun în acest caz deosebit de grav. Probabil se va face și o anchetă internă pentru a se lămuri situația de la Bucov.

Polițistul respectiv, “Nicu”, s-ar numi Nicolae Rusen și este cel care anchetează și reclamația depusă de mama copilului împotriva soțului său, pe care îl acuză că a bătut-o. Avocații contactați de redacția Incomod au explicat că nu este o practică obișnuită ca atunci când cineva este reclamat, poliția să îl anunțe de îndată că s-a depus o plângere. De remarcat este și că faxul a fost trimis seara, la ora 17.32, iar avocații nu își explică rapiditatea cu care polițistul a informat partea reclamată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here