În această dimineață, un bărbat în vârstă de 65 de ani, din cartierul Radu de la Afumați s-a sinucis cu un flex. Ion Iorga a fost înștiințat că astăzi va fi evacuat și pentru că nu a suportat ideea că va rămâne în stradă și-a pus capăt zilelor în momentul în care executorii și-au făcut apariția la poarta sa.

Reporterii Incomod au mers la fața locului și au aflat că Ion Iorga și-ar fi plănuit demult sinuciderea. Vecinii îl cunosc pe bărbat ca fiind o persoană cu afecțiuni psihice, dar care de-a lungul timpului nu a creat probleme în cartier. Bătrânul avea o fată în vârstă de aproximativ 40 de ani, care locuiește în Elveția și o soră care locuiește la București. Până să plece în străinătate, fata bărbatului, Antoanela, locuia cu tatăl său. Cei doi se certau des, iar vecinii erau deseori martori la scandaluri dintre tată și fiică.

Se pare că victima divorțase de mult timp de soția lui, Despina, iar anul trecut s-au împăcat pentru o scurtă perioadă. Atunci, bărbatul a vândut o garsonieră, singura sa locuință râmânând cea a soției sale, unde s-a sinucis.

Bătrânul știa că urmează sa fie executat silit și tocmai de aceea își plănuise moartea, neputând să trăiască cu ideea că va rămâne fără casă. Acesta își montase cu ani în urmă camere de supraveghere în toată casa pe motiv că cineva i-ar fi făcut farmece și că ar fi avut fantome în casă.

Aseară, bărbatul a mai montat alte două camere pe cutia poștală, cel mai probabil pentru a-i vedea pe executori. Acesta și-a pus capăt zilelor în momentul în care executorii au apărut la poarta lui. Conform polițiștilor, Ion Iorga își luase toate măsurile de siguranță și blocase absolut toate intrările. Potrivit primelor informații, se pare că bărbatul a fixat pe un scaun flexul și s-a aruncat în el. Ulterior, victima a fost găsită într-o baltă de sânge în holul imobilului.

Între timp, reprezentații Electrica Ploiești au venit la domiciliul victimei și au oprit furnizarea curentului electric. De asemenea, polițiștii au ridicat toată aparatura electronică din locuința bărbatului, existând suspiciunea că acesta și-ar fi filmat moartea.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost ridicat de către Serviciul de Medicină Legală în vederea necropsiei.

 

sinucidere_radu_de_la_afumati (1) sinucidere_radu_de_la_afumati (2) sinucidere_radu_de_la_afumati (3) sinucidere_radu_de_la_afumati (4) sinucidere_radu_de_la_afumati (5) sinucidere_radu_de_la_afumati (6) sinucidere_radu_de_la_afumati (7) sinucidere_radu_de_la_afumati (8) sinucidere_radu_de_la_afumati (9) sinucidere_radu_de_la_afumati (10) sinucidere_radu_de_la_afumati (11) sinucidere_radu_de_la_afumati (12) sinucidere_radu_de_la_afumati (13) sinucidere_radu_de_la_afumati (14) sinucidere_radu_de_la_afumati (15)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here