fbpx
miercuri, octombrie 4, 2023
12.3 C
Ploiești
spot_img

Noi detalii despre suspiciunile de fraudă de la Maternitatea Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Auditul intern al Consiliului Județean Prahova a descoperit nereguli grave la Spitalul de Obstetrică Ginecologie din Ploiești în urma unui control! Președintele Consiliului Județean Prahova spune că sunt suspiciuni de fraudă în modul în care au fost executate anumite contracte de lucrări, care au fost fie supra-evaluate, fie achitate deși lucrările nu au fost executate. În acest sens, Bogdan Toader spune că a fost înaintat raportul către Finanțe, urmând să fie sesizată și Poliția pentru demararea cercetărilor.

Controlul auditului a vizat doar lucrările de reabilitare sau investiții efectuate de Maternitatea Ploiești din fondurile repartizate de la Consiliul Județean Prahova, iar neregulile descoperite sunt în legătură cu derularea unor contracte de la finalul anului 2017, a mai explicat președintele CJ Bogdan Toader.

- Reclamă -

Se pare că respectivele contracte sunt în valoare de până în 100.000 euro, astfel încât au putut fi încredințate direct, fără licitație, și vizau înlocuirea gardului de fier și asfaltarea curții interioare. Culmea, banii au fost plătiți către firma care a semnat contractul, fără ca lucrările să fie terminate.

Potrivit republikanews.ro, una din laturile gardului care trebuia înlocuită cu plasă a fost doar revopsită, fiind într-o zonă care nu este foarte vizibilă. Iar gardul de fier care trebuia recondiționat, pur și simplu ar fi dispărut, fără a se știi cine l-a luat și ce a făcut cu el.

 

- Reclamă -

Se pare că firma care trebuia să execute lucrările este SC ANANBI INTERCONS SRL, din Bucov.

 

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Bătrână lovită de mașină în timp ce traversa DN 1

O bătrână a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa DN...