Sâmbătă, 25 februarie, în jurul orei 13:15 un echipaj al Poliției Locale Ploiești l-a condus la Secția Poliție nr. 2 Ploiești pe un bărbat care a sesizat faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 12, soția sa în vârstă de 27 de ani, în timp ce se afla singură în apartamentul în care locuiesc cei doi, l-ar fi invitat la domiciliul acestora pe un alt bărbat.

Surprinși de soț în apartamentul conjugal

Bărbatul ar fi cunoscut-o pe femeie pe internet. Acesta i-a găsit numărul de telefon pe un site, a contactat-o, iar în scurt timp aceasta l-a invitat pe bărbat la apartamentul de pe Aleea Militari în care locuiau ea și soțul ei.

Potrivit unor surse, femeia în vârstă de 27 de ani și bărbatul de 35 de ani domiciliat în Slănic se pare că întrețineau relații sexuale. În timp ce se aflau singuri în apartament, soțul femeii ar fi venit acasă și i-ar fi surprins pe cei doi.

Se pare că aceasta i-ar fi cerut „musafirului” să plece, însă acesta ar fi folosit un spray tip deodorant și i l-ar fi pulverizat în față femeii.

A sărit în gol de la etajul patru, s-a ridicat și a plecat fără probleme

De frică, bărbatul de 35 de ani a escaladat fereastra apartamentului și a sărit pe spațiul verde, de la etajul patru al blocului. Fără nicio problemă, acesta s-a ridicat fără ajutor și a plecat într-o direcție necunoscută.

După scurt timp, bărbatul din Slănic s-a deplasat cu ajutorul unui prieten la Spitalul Județean de Urgență Ploiești pentru a primi îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here