yazaki seara
Foto de la protestul din mai 2015

Angajații Yazaki se plâng din nou de condițiile de muncă la care sunt supuși și spun că în fabrică nu s-a schimbat nimic, deși anul trecut, în luna mai, au protestat zile în șir până când conducerea societății le-a promis rezolvarea problemelor. Iată că la mai bine de un an după acele promisiuni, oamenii au început din nou să vorbească și acuză tratamente inumane din partea șefilor.

După ce ziarul Incomod a publicat articolul Yazaki continuă abuzurile asupra angajaților?!, tot mai mulți salariați ai fabricii vorbesc despre neregulile din cadrul societății. În articolul respectiv, un angajat al firmei Yazaki a povestit faptul că atunci când a încercat să sesizeze conducerea privind un abuz, a fost trimis acasă pe perioadă nedeterminată fără plată, urmând ca decizia în privința lui să fie luată „când va avea timp departamentul de Resurse Umane”. 

Un alt angajat al Yazaki a trimis ziarului nostru un mesaj în care vorbește despre tratamentul aplicat de șefi, dar și despre cum oamenii muncesc până li se face rău la linia de producție.

“Eu încă lucrez și acum, e adevărat ce spune fostul coleg, sunt de când s-a deschis Yazaki Urlati și tot așa e și acum, se țipă, te fac cum le vine la gură și trag de oameni până leșină pe jos. Vor producție mare, dau linia la viteză mare și apoi vin și țipă la noi că de ce ai stoc și multe altele.
Demiși sunt aproape de 1000 din ce știu eu de 2 ani, dar asta nu vă de bănuit, domnilor de la protecția muncii!”, a scris cititorul.

Un alt salariat al fabricii de la Urlați a postat un mesaj pe rețeaua de socializare Facebook în care vorbește despre neregulile din firmă și povestește cum nu a fost pontat într-o zi, deși s-a dus la muncă.

Citește aici dezvăluirile acestui angajat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here