fbpx
duminică, iunie 16, 2024
spot_img

Noi informații despre cazul bebelușului născut mort la Maternitatea Câmpina

Citește Și

- Reclamă -

Un bebeluș a fost născut mort la Maternitatea Câmpina joi, în jurul orei 13.00, în urma unei operații de cezariană. Reprezentanții spitalului verifică acum dacă este vorba despre un caz de malpraxis.

Reamintim că femeia a născut la termen dar, potrivit unor surse medicale, a avut niște complicații înainte de a intra în operație, observate de o moașă, care însă nu i-ar fi spus doctorului obstetrician acest lucru. Astfel că medicul de la spitalul din Câmpina ar fi făcut operația de cezariană ca și cum mama n-ar fi avut nicio problemă.

Copilul ar fi fost scos din mamă deja mort, mai spun sursele oficiale cu care au discutat reporterii noștri.

- Reclamă -

Maternitatea Câmpina este secție în cadrul Spitalului Municipal din localitate. Reprezentanții unității medicale au transmis un punct de vedere cu privire la acest caz, pe care îl redăm mai jos integral:

In cadrul unitatii noastre spitalicesti in data de 16.05.2024 s-a inregistrat un nefericit eveniment,respectiv decesul unui fat in timpul interventiei chirurgicale programate in termen, conform datelor medicale rezultate din investigatiile anterioare efectuate pe timpul monitorizarii sarcinii cat si la internare. 

In urma acestui fapt la sesizarea imediata a medicului curant, Spitalul Municipal Campina a initiat urmatoarele: 

- Reclamă -

-Procedura de verificare a documentelor medicale de caz

-S-a initiat procedura de analiza anatomo-patologica, probele urmand a fi trimise la Institutul de Medicina Legala Ploiesti, precum si informarea mamei in cauza cu privire la acest aspect; 

-S-a initiat procedura de verificare interna a cazului, iar daca vor fi intrunite elementele necesare justificative, se va sesiza Colegiul Medicilor Prahova. 

In momentul de fata starea mamei este stabila cu evolutie favorabila spre vindecare si beneficiaza de suport medical si psihologic pe timpul internarii in Spitalul Municipal Campina. 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Femeie lovită mortal în timp ce traversa un drum din Prahova

O femeie de 62 de ani a murit sâmbătă, după ce a fost lovită de o mașină condusă de...