fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Noi informații despre decesul unui angajat Yazaki: „Se certase foarte tare cu superiorii. Au chemat Mediurgul ca să nu sune la 112 și au spălat tot sângele de pe jos”

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a decedat la locul de muncă. Bărbatul, angajat la Yazaki, în Parcul Industrial Ploiești, ar fi fost cunoscut ca având afecțiuni medicale. Din primele informații, se pare că muncitorul ar fi făcut stop cardio-respirator.

Accidentul s-a petrecut în data de 6 iunie, în jurul orelor 14.00, însă Poliția nu a fost informată, potrivit biroului de presă al IPJ Prahova. Accidentul a fost însă confirmat pe ITM Prahova, care derulează o anchetă în acest caz.

- Reclamă -

Reporterii ziarului Incomod au discutat cu un angajat Yazaki, iar acesta, sub protecția anonimatului, a oferit mai multe informații despre incident. Citește aici ce a povestit angajatul fabricii!

După publicarea articolului, alte persoane au contactat reporterii ziarului Incomod pentru a oferi noi detalii incredibile despre cazul bărbatului.

„Băiatul care a murit, în ziua respectivă se certase foarte tare cu superiorii lui. În momentul în care a fost găsit „picat” lângă mașină era deja vânăt la față și plin de sânge. Adică era deja decedat. Au chemat Mediurgul ca să nu sune la 112, pentru că ar fi venit automat și poliția. Au chemat ITM-ul de abia luni. Până atunci s-a spălat tot sângele de pe jos. Și săracul băiat a fost declarat mort în ambulanță, pentru a nu fi considerat accident de muncă. Omul era deja mort când a fost găsit. Toată fabrica știe, mai ales că a avut o ceartă cu superiorii.

- Reclamă -

Imediat după accident, au pus angajații să semneze toate fișele de protecția muncii, care erau nesemnate de 5-6 luni. Probabil din cauza aceasta au anunțat ITM-ul așa târziu, să aibă timp să pună totul la punct.”, ne-a povestit o persoană sub protecția anonimatului.

„Muncă silnică ca în mină, iar pentru probleme fiziologice dacă nu te înlocuiește cineva nu ai voie să pleci. Pauză 20 de minute. Au mai murit și alții de la epuizare. În această fabrică este mai rău decât la pușcărie. Și câți vor mai muri de la epuizare. Păcat de acest om tânăr, Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, ne-a transmis alt cititor prin intermediul paginii de facebook.

„Dacă se știa că acest om are probleme, de ce nu s-a luat nicio măsură din timp?! În urma controlului medical periodic, fiecare angajat trebuie înștiințat cu privire la starea sa de sănătate!”, spune alt cititor.
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Cum s-a produs accidentul de pe DN 1B, dintre un TIR și două mașini

Un grav accident de circulație s-a produs miercuri, în jurul prânzului, pe DN 1B, în comuna Fântânele, în apropierea...
Sari la conținut