fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

Noi măsuri după dubla crima din Onești. Toate plângerile despre amenințări cu violență, reanalizate

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Lucian Bode a declarat că a cerut conducerilor tuturor inspectoratelor de poliție din țară, după crima din Onești, să reanalizeze plângerile făcute în ultimii doi ani în care se regăsesc amenințări cu posibile acte de violență.

„Am avut raportul preliminar în două etape. Prima, în care am anunțat măsurile preliminare și anume sesizarea unităților de parchet competente pe componenta neglijenței în serviciu legat de modul în care s-a intervenit. Apoi, sesizarea unităților de parchet privind modul în care s-au analizat sesizările din ultimii ani legat de acest individ.

- Reclamă -

A doua componentă a raportului preliminar mai prevede o măsură, pe care o anunț acum, am dispus declanșarea la nivelul tuturor structurilor Poliției Române a unui proces de reanalizare a petițiilor și sesizărilor fără caracter penal din ultimele 24 de luni pentru a identifica situațiile în care petenții amenință cu săvârșirea actelor de violență”, a declarat Bode, luni.

Ministrul de Interne a anunțat că raportul final privind intervenția de la Onești va fi gata în câteva zile, potrivit Digi24.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img