fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

Noi modificări ale programului transportului public din Ploiești

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Primăria Ploiești anunță noi modificări ale programului transportului public din oraș:

„Primarul Municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Ploiești pentru luarea unor măsuri suplimentare în vederea prevenirii răspândirii COVID-19.

- Reclamă -

Astfel, s-a aprobat desfășurarea transportului public de persoane în municipiul Ploiești, începând cu data de 01.05.2020, pe perioada instituirii stării de urgență, după următorul program: 05.30-11.00, 14.00-23.30.

În intervalele de timp menționate circulația mijloacelor de transport se va face cu frecvența programului normal pentru perioada respectivă.

Ca atare, Hotărârea nr. 38/28.04.2020 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Ploiești își încetează aplicabilitatea.

- Reclamă -

Municipalitatea le mulțumește ploieștenilor pentru înțelegere și le recomandă calm și o atitudine civică în aceste momente.”, a anunțat primăria Ploiești într-un comunicat de presă.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut