fbpx
luni, mai 20, 2024
spot_img

Noi reprezentanți ai primăriei în AGA de la Dalkia și Apa Nova

Citește Și

- Reclamă -

cl - Ziarul INCOMODMunicipalitatea a desemnat, astăzi, noi reprezentanți ai Ploieștiului în cadrul Adunării Generale a Acționarilor de la Dalkia Termo Prahova și Apa Nova. Consilierii locali s-au pus de acord ca reprezentantul ploieștenilor la operatorul de termoficare Dalkia să fie city-managerul Anca Agapie. În paralel, pentru Apa Nova, reprezentant în AGA va fi Simona Albu. 

Totodată, consilierii locali s-au văzut nevoiți să modifice și componența reprezentanților Fundației „Copiii noștri”, cea destinată strângerii de fonduri pentru viitorul spital de pediatrie din Ploiești. Cum Iulian Bădescu, fostul primar, nu mai poate exercita calitatea de președinte în cadrul Fundației, atribuțiile acestuia au fost preluate de către Iulian Teodorescu, vicele care are interimar calitatea de edil-șef. În același timp, George Botez a anunțat că a demisionat din funcția de secretar al Fundației, iar în locul său a fost desemnată Sanda Drăgulea.  

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Căutarea Google a primit o actualizare – Partea 1

Google a revoluționat căutarea vizuală, introducând o funcționalitate inovatoare care permite utilizatorilor să pună întrebări folosind videoclipuri. Aceasta le...
Sari la conținut