Ape tulburi din nou în Primăria Ploiești, în urma ultimelor decizii luate de primarului Adrian Dobre! După ce Nicoleta Crăciunoiu a fost mutată de la Direcţia Economică la Direcţia Relaţii Internaţionale, în loc ei fiind adus prin transfer Viorel Boștină, edilul șef al orașului surprinde cu o nouă mutare în administrația publică ploieșteană.

Conform surselor Ziarului Incomod, în urma unei dispoziții date miercuri de primarul Dobre,  Anabell Măntoiu nu mai este în funcția de șef al Serviciului Juridic pentru o perioadă de 6 luni. Mai precis,liderul executivului ploieștean a dispus mutarea acesteia în cadrul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, acolo unde va ocupa funcția de șef Serviciu Protecție Socială.

Vă reamintim faptul că, în urmă cu o lună, primarul Adrian Dobre a dispus ca Anabell Măntoiu să nu mai fie secretarul Primăriei Ploiești, în locul ei fiind numit Laurențiu Dițu, o persoană venită prin transfer de la Prefectura Prahova pe postul de consilier superior la Serviciul de Achiziții Publice.

Interesant este faptul că în aceste zile cei doi se află la un eveniment cultural organizat în Grecia, într-un orăşel cu care Ploieştiul s-a înfrăţit în acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here