Incredibil, dar noile autobuze cumpărate de primăria Ploiești deja au avut nevoie de “retușuri”, deși nici măcar nu au fost scoase pe traseu! După ce au fost aduse în Ploiești și lăsate afară, în curtea garajului TCE, în autobuze s-a infiltrat apă, de la ploile din ultimele zile! Directorul TCE, Alexandri Nicolae, a explicat pentru ziarul Incomod de ce s-a întâmplat acest lucru și cum a fost rezolvat.

“Cel care a montat tabelele video din interior, ecranele, le-a prins de plafon, dar a dat găuri prin plafon fără a pune un material siliconat când a strâns șuruburile și s-au strâns câteva picături de apă, cât au stat afară. Dar a venit producătorul și a remediat, firma care a montat tabelele a scos șuruburile, a băgat material siliconat și totul este în regulă acum”, a explicat Alexandri Nicolae, directorul TCE, pentru ziarul Incomod.

Acesta a mai declarat că astăzi se depune documentația pentru înmatricularea noilor autobuze, existând șanse ca până pe data de 1 decembrie autobuzele să fie scoase pe traseu. Acestea vor fi folosite cu precădere în zona centrală, pe traseele 1 și 30, dar și pe traseul 2.

Reamintim că primăria Ploieşti a semnat pe 1 august contractul pentru achiziția a 50 de autobuze diesel noi în municipiu, contract care se va întinde pe o perioadă de 24 de luni. În prima etapă au fost aduse un lot de 10 autobuze.

Valoarea totală a contractului este de 38.282.325 lei fără TVA, iar un autobuz costă 765.646 lei fără TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here