Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, a ieșit de la DNA Ploiești.

Avocatul acesteia a declarat că audierile de astăzi au legătură cu firma Romprest, firma lui Florian Walter care este bănuit că în perioada 2013-2014 a constituit şi coordonat un grup infracţional organizat, ce acţiona pe raza mai multor judeţe şi în municipiul Bucureşti, care ar fi desfăşurat operaţiuni financiare din sfera evaziunii fiscale şi a spălării banilor. Prejudiciul produs bugetului consolidat al statului este în valoare totală de 4.500.000 de euro

”În acest moment nu se pot da declarații cu detalii din anchetele în curs. Este vorba de alte dosare care au legătură cu Romprestul și se referă la amenințări și presiuni făcute asupra doamnei Măgureanu pentru a nu vorbi de către apropiați ai acestei societăți. a declarat avocatul Alinei Petre, fostă Măgureanu.

Aceasta a spus că în această seară va merge la poliție pentru a depune probe care constau în mesaje primite pe telefonul mobil.

În ultimele zile, Alina Petre a depus plângeri la DNA București împotriva fostului său socru care ar fi obţinut în 2009 un credit de aproape 3 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here