Prahova are un nou inspector școlar general, profesorul de Limba și Literatura Română Ilona Rizea. La momentul numirii în funcție, prof. Ilona Rizea ocupa funcția de director adjunct al Colegiului Național I. L. Caragiale din Ploiești.

Rizea a fost numită, prin ordin de ministru, inspector general al ISJ Prahova și preia funcția de la prof. Constantin Pisău care, tot în baza unui ordin de ministru, a devenit inspector școlar general adjunct, scrie telegrama.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISJ Prahova, insp. Aurel Graur, mandatul noului inspector general a început miercuri, mai scrie sursa citată.

Ilona Rizea este profesor în cadrul Colegiului “Ion Luca Caragiale” Ploiești în 2013, după ce anterior a predat Limba și literatura română la Colegiul “Jean Monnet”, tot în Ploiești.

3 COMENTARII

    • Tu ce părere ai? Doar nu o fi de la ALDE sau PSD! Normal că e de la ei, de la PNL. A deranjat probabil Ionică pe cineva, a fost înlocuit şi a fost trecut Pisău adjunct. Funcţia de “general” a rămas vacantă şi au găsit-o globaliştii pe această tânără neexperimentată, că nici la catedră nu are vechime prea, prea. Important este să fi cu PNL-ul, cu Anisie dictatoarea!
      Numiri politice, domnule! Aceasta este România normală a “ciumei galbene”!

  1. Intamplator am luat parte la un eveniment la Ploiesti unde erau si unii de la Isj Prahova
    Am ramas cu gust amar.Multe aere de intelectuali pe ei,ff penibili.Aroganta cat cuprinde.Unii ar trebui sa isi vada linistiti de nepoti si de pensie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here