Noua conducere a Consiliului Județean Prahova și-a propus ca în acest an să demareze un amplu proiect în ceea ce privește digitalizarea instituției.

Potrivit vicepreședintelui CJ Prahova, Cristian Apostol, acest proces de digitalizare a executivului județean va presupune, printre altele, crearea unei platforme îmbunătățite în care să lucreze angajații, astfel încât să răspundă mult mai prompt sesizărilor venite din partea cetățenilor.

”Ne dorim digitalizarea Consiliului Județean Prahova și îmbunătățirea relației cu cetățeanul. Acest lucru va presupune crearea unei platforme îmbunătățite în care să lucreze angajații, astfel încât să răspundă mult mai prompt sesizărilor venite din partea cetățenilor. Totodată cetățeanul, în momentul în care o să aibă o solicitare, o va putea vizualiza în mod direct, va afla unde este și cât timp va dura până la primirea unui răspuns”, ne-a declarat Cristian Apostol, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova.

Valoarea estimată a investiției este de aproximativ 800 de mii de euro, bani pe care instituția speră să-i obțină din surse externe de finanțare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here