Foto cu caracter ilustrativ

Nouă copile din Argeş şi Dâmboviţa au fost forţate de rude sau de vecini, timp de aproape trei ani, să se autosatisfacă în faţa camerelor de luat vederi sau să facă sex cu oameni de afaceri din Germania.

Este vorba despre localnici din satul Voia, comuna Crângurile (Dâmboviţa), Cotul Malului, comuna Leordeni (Argeş) şi Călineşti (Argeş) despre care procurorii au indicii temeinice că şi-au folosit copii din propriile familii sau pe cei ai vecinilor pentru a filma secvenţe pornografice înfiorătoare. În plus, mai multe copile au fost trimise în Germania şi forţate să facă sex cu oameni de afaceri. Potrivit informaţiilor din anchetă, suspecţii desfăşoară astfel activităţi încă din vara anului 2016.

Şapte oameni au ajuns la Poliţie în urma descinderilor de marţi, iar patru au fost reţinuţi şi arestaţi. Este vorba despre un bărbat de 25 de ani – Vasile Cătălin Prichindel, şi de trei tinere: Amalia Manuela Nicolae – 24 de ani, Georgiana Prichindel – 27 de ani şi Marinela Roxana Prichindel – 28 de ani. Surse judiciare ne-au declarat că cele patru persoane fac parte din aceeaşi familie. Distanţa dintre comunele în care au ajuns anchetatorii, chiar dacă sunt în judeţe diferite, este de sub jumătate de kilometru, scrie adevarul.ro.

În paralel cu acţiunile din România, alte cinci persoane – patru români şi un om de afaceri german – au fost arestate până acum în oraşul german Mannheim.

Sursa: www.antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here