Deoarece tot mai mulți ploieșteni au reclamat numărul mare de țânțari și insecte care cauzează disconfort locuitorilor orașului, primăria a găsit o soluție. Dar, din păcate, nu este cea pe care o credeți dumneavoastră.

După o ședință cu ușile închise, viceprimarul Cristian Ganea (care îi ține locul primarului Dobre) a declarat că s-a găsit o soluție de compromis a cărei latură pozitivă este că se va vorbi peste tot de Ploiești.

”Ideea ne-a venit după ce un ploieștean ne-a admonestat într-un mail că Ploieștiul a ajuns mai rău ca o mlaștină. Așa că, dacă nu putem scăpa de țânțari, muște și alte vietăți ne-am gândit să aclimatizăm niște aligatori pitici de Mississippi în lacurile de la Sala Sporturilor și Parcul Municipal Vest, să aducem niște viezuri de mlaștină din aceia mici cu blană dreaptă și niște șocâți imperiali care, după cum știți, sunt foarte adaptabili.

În paralel cu aceste măsuri vom porni o campanie de vaccinare a ploieștenilor împotriva febrei galbene, febrei denga și febrei bingo. Iar la iarnă mai vorbim. Și ca să nu ne mai critice lumea, noi credem că prin aceste măsuri va crește numărul de turiști din oraș. Păi cine n-ar vrea să facă poze cu un aligator micuț cu botul căscat?”, a declarat viceprimarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here