Nu ratați emisiunea Telegrama de vineri, 17 iunie, de la Wyl TV începând cu ora 21. Într-o ediție specială se va discuta despre mafia din Prahova. În seara aceasta veți afla informații în premieră despre caracatița din acest județ formată din polițiști, procurori, politicieni.

Invitat special al emisiunii va fi jurnalistul Cătălin Stavri, care vine cu dezvăluiri incendiare și vă spune totul despre legăturile dintre cei reținuți de DNA și personaje din lumea politică.

2 COMENTARII

  1. Poate in emisiune vorbiti si de latraul care este sef la sectia 2, Cosmin Moise! Nu stiti ca cel mai bun prieten al lui era procurorul Mihaila, care a fost arestat?! De ce cei de la SIPI nu fac o ancheta despre Moise, prietenul penalilor?! Nu stiti ca a fost mutat disciplinar o perioada?! De ce cei de la 2 s-un sfert nu arata lucrurile acestea, ca e prieten la catarama cu penalii? Sa-l intrebe cei de la 2 s-un sfert si de abuzurile pe care le fac unii lucratori ai lui din sectie si protejatii lui. E cel mai slab sef de sectie! De ce voi cei de la ziar nu abordati si prietenii mafiotilor, cum ar fi Moise, prietenul lui Mihaila, care inca mai plange dupa el, ca s-a dus la puscarie? De ce nu ii cereti sefului politiei prahova o situatie cu sectiile? O sa vedeti ca seful sectiei 2 are cele mai slabe rezultate. Cine il tine in functie?! Alti penali?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here