fbpx
miercuri, mai 31, 2023

Nuntă la Penitenciarul Rahova. Un interlop celebru s-a însurat cu psiholoaga închisorii

Citește Și

- Advertisement -

Conducerea Penitenciarului Rahova a declanşat o anchetă internă, după ce un interlop celebru s-a însurat, după gratii, cu psiholoaga instituţiei.

Totul s-a întâmplat la sfârşitul săptămânii trecute, atunci când Bogdan Dumitrache, cunoscut sub porecla de ‘Crocodilu’, membru al grupării ‘Sportivilor’ din Bucureşti, şi-a unit destinele cu o tânără care lucrează în cadrul penitenciarului Rahova.

- Advertisement -

În acelaşi timp, interlopul îşi execută pedeapsa la Penitenciarul Jilava.

Cei doi s-au cunoscut în timpul şedinţelor la care interlopul participa şi unde tânăra îl învăţa cum ‘să se reintegreze în societate’.

Naşul celor doi a fost Radu Roşca, liderul grupării ‘Sportivilor’.

- Advertisement -

‘Nu este nimic neobişnuit. Orice deţinut are dreptul la căsătorie. Face o cerere în acest sens şi, după ce se analizează, deţinutul se poate căsători fie în interiorul penitenciarului, fie în localitatea de care aparţine penitenciarul, în cazul nostru în Jilava. Căsătoria la care faceţi referire a avut loc în penitenciar, iar femeia care s-a căsătorit cu deţinutul de la noi nu este angajată la Jilava, ci la Rahova’, a declarat Cristian Micu, purtător de cuvânt al Penitenciarului Jilava, pentru Mediafax.

Bogdan Dumitrache a fost condamnat, în iunie 2018, la 7 ani şi 6 luni pentru constituire de grup infracţional organizat.

Sursa: observator.tv

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Greva profesorilor: Sindicatele au respins oferta Guvernului

Sindicaliștii din Educație au respins oferta Guvernului, de mărire a salariului cu 1.000 de lei brut pentru profesori și...

Mai Multe Articole Ca Acesta